Piedone se simte amenințat? ”Mazilirea lui Cîrstoiu, blat politic”

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru Primăria Capitalei, a declarat marţi că „mazilirea” doctorului Cătălin Cîrstoiu este „blat politic” prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan.

„Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit şi le-au învârtit în ultima lună i-au scos mereu perdanţi! Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit şi i-a ameţit! Sclavi ai intereselor de tot felul, şefii coaliţiei au ales să-şi mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid! Şefii coaliţiei toxice şi-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetăţenilor batjocoriţi şi umiliţi şi minţiţi! Asta îi sperie, practic: ca ţara să nu ia exemplul Bucureştiului şi să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă! Aceasta este realitatea, oameni buni! Dacă susţinătorii din Bucureşti ai lui Piedone dau vot negativ coaliţiei în Bucureşti, la toamnă se va ridica împotriva PSD şi PNL tot poporul pe care această coaliţie l-a umilit şi l-a batjocorit în ultimii patru ani! Concluzie: mazilirea doctorului Cîrstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL în susţin pe Nicuşor Dan”, a scris Popescu Piedone pe Facebook.

El a adăugat că, pentru a elimina valul de susţinători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, şefii alianţei „îşi trădează electoratul şi îl susţin public pe Nicuşor Dan”.

„În minţile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianţa toxică are şanse mari să câştige alegerile parlamentare din toamnă! Şi mai poate umili poporul încă patru ani! Vreau să-i asigur pe toţi oamenii buni care mă susţin, că mă voi lupta pentru dreptate cu toată fiinţa mea, cu toată experienţa mea de primar! Oameni buni, aşa cum Sfântul Gheorghe nu s-a speriat şi a învins balaurul, aşa vom învinge şi noi balaurul politic toxic pentru ţară”, a conchis Popescu Piedone.

Coaliţia a decis luni seara să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea – PSD şi Sebastian Burduja – PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide, potrivit unor surse politice. Coaliţia a discutat situaţia candidatului la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, iar după lungi discuţii a ajuns la soluţia candidaturilor separate.

Foto: Timi Slicaru

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

  1. zau, inteligentule, chiparosule! Varanul te-a tradat?
    Aloo, nu toti gandim ca inteligentii din spatele tau.

  2. Mult succes Piedone! Tu nu ai nevoie de mizeria USL. De asta vei si lua cele mai multe voturi.
    In Bucuresteni va castiga cel ce nu se va murdari de USL pe la gura.

  3. Firea va cistiga alegerile mai ales ca discursul doamnei in cauza va contine mari concepte de liberalism amestecate cu cele sociale ,de felul banilor obtinuti in mandatul ei de catre persoanele defavorizate , ceea ce N.Dan a oprit la plata .Intelegerea intre PNl si PSD ofera PSD cistigarea alegerilor la functia de Primar al Bucurestilor si ofera 8 ani in care Ciolacu va fi Premier totul o data cu obtinerea de catre Ciuca a functiei de Presedinte al Romaniei . Cîrstoiu nu a facut altceva decit sa pregatesca terenul pt Firea ceea ce va obliga votantii PNL sa voteze Firea .Piedone fie va renunta fie va pierde onorabil confruntarea .Dezvaluiirle imediate vor distruge procentele celor doi candidati N.Dan si Piedone .

  4. ma voi bate pentru dreptate cu toata fiinta mea… deci sa inteleg ca te vei lupta cu tine insuti ca sa infringi?

    ospatar, 2 mici si-o bere!

  5. Cu un cazier incărcat, să te vrei alesu,.. iar să ai zeci de neamuri bugetari pe sprînceană,. iar tu să dormi liniștit,. Ar fi prea de tot.. Așa că țzîțzîie nene, in continuare.

  6. Postacii lui Firea au inceput sa guite. Dar a avut sansa de a fi primar de care si a batut joc. Nu a facut nicio investitie serioasa, nicio reparatie. Doar pomeni si circ, afaceri de familie si interlopi. Turcii au fost febletea ei caci stiu a da ciubuc gros. Acum sa stea la ea in Voluntari si sa se ocupe de azile cum trebuie.

  7. parte din joc, ai uitat ca daca Firea candideaza tu renunti? Cuvantul tau unde este sau unde va fi?

  8. Votez Piedone! Nu sunt fan Piedone, dar sunt sătul de aerele, ifosele și minciunile hîrdeleanului leneș, nordist, marele telectual olimpic la înmulțirea șobolanilor 🐀. Să se ducă drq la el în hîrdealu’ cel cu moț. Ce drq caută la noi, „miticii” sudiști, inferiori, neolimpici. Bucureștenii nu merită așa un hîrdelean superior.

  9. telectual olimpic la înmulțirea șobolanilor. Chiar toti tarabagii au drept la vot, asta este neajunsul democratiei…

  10. Complotul jegos este aranjat de la inceput de Iohanis. A creat cu intentie confuzie, zapaceala cu dr. Carstoiu ca sa iasa Nicusor Danutz !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.